Adventskalender: luke 23

Sent ute med julematen? Ingen kløpper på ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller juletorsk? Eller mangler du en gave til en som er ny på kjøkkenet? Her er kokeboka som gjør det enkelt. Maks seks ingredienser, ukompliserte fremgangsmåter og få arbeidstrinn. Tryll frem mat fra det franske kjøkkenet i en fei, og bruk resten av tida sammen med familie og venner. Marie Lexow har oversatt oppskrifter og instruksjoner fra fransk til norsk. Utgitt på forlaget Memo.

23. desember

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s